Wat fijn dat je hier bent

Ik heet je welkom op deze site waar alles draait om compassie, vrijheid, moed en verbondenheid. Als er iets is dat ik op jonge leeftijd geleerd heb is dat je altijd zelf de keuze hebt in het schrijven van je eigen verhaal. Vanuit mijn achtergrond als woonwagenmeisje weet ik hoe het is om veroordeeld te worden om wat een ander denkt wie of wat je bent, maar ik leerde ook dat we allemaal hetzelfde zijn. We verschillen dan wel van talent en denkwijze, cultuur en uiterlijk, maar diep van binnen willen we allemaal hetzelfde. En wanneer we dat vinden in onszelf en ook gaan zien in elkaar zal ons dat gevoel van verbondenheid weer terug geven. Met deze beweging wil ik je laten zien dat we wél ons eigen verhaal kunnen schrijven, ons hart volgen, vrij zijn en toch in totale verbondenheid kunnen leven. We hoeven ons niet af te zonderen van elkaar om voldoening en geluk te vinden.

In een tijd als deze waarin we nu leven is het meer dan ooit nodig te beseffen dat we moeten blijven zoeken naar de verbinding. Beseffen dat we allemaal deel uitmaken van iets veel groters dat ons met elkaar verbind. Ik geloof oprecht dat persoonlijke ontwikkeling nooit kan werken wanneer je het alleen voor jezelf houd. Want wanneer jij jezelf ontwikkelt tot de beste versie van jezelf dat als een lopend vuurtje doorwerkt op de mensen om je heen. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal zoeken naar hetzelfde en dat we elkaar kunnen helpen door te zien dat we niets alleen voor onszelf doen, maar voor het groter geheel. En wanneer die compassie borrelt in je buik en je vanuit liefde handelt, dan voel je de voldoening waar we allemaal zo naarstig naar op zoek zijn.

Leven in vrijheid en verbondenheid vereist veel moed en een flinke dosis compassie. Dat is niet altijd zo even eenvoudig als het klinkt. Soms is het heel verwarrend, en soms maken dingen je ontzettend boos en verdrietig en lijkt dit alles zo ver weg. Ik snap dat maar al te goed, want zo voel ik me vaak genoeg, maar ik weet ook zeker dat je het kunt want alles wat je nodig hebt  zit al in je. En alles dat ik maak, mijn blogs, mijn classes, alles dat ik deel hier op deze website en daarbuiten is volledig toegewijd aan het jou helpen jouw doel van leven in vrijheid en verbondenheid te realiseren.

Nogmaals, wat fijn dat je hier bent en ik nodig je met liefde uit om met deze beweging vanuit het hart mee te doen.

“Attraversiamo”

Mijn verhaal

Wil je meer weten over mij? Lees hier waar ik vandaan kom en mijn top 10 wat mij het meest gelukkig maakt!

Podcasts & Blogs

Audio, blogs, social shares…Vind hier alle inspiratie en laat je motiveren het beste uit jezelf én elkaar te halen.

Hoe verder?

Download hier de gratis FREE & BONDED Giftbox voor een vrij en moedig leven in verbondenheid.

Dive in!

Klaar om echt grote stappen te zetten? Check hier de Life-&Businessclasses en wordt de beste versie van jezelf.

Toen ik hoorde dat Magrietha als businesscoach ging werken heb ik geen moment getwijfeld of geaarzeld om met haar te werken. Ik heb ervoor gekozen om met Magrietha te werken omdat ze een prettig persoon is die nooit oordelend te werk gaat en waarvan ik zeker weet dat alles wat ik haar vertel ‘veilig’ is. Daarnaast vind ik het prettig dat Magrietha de eigenschap heeft om goed te luisteren. Van Magrietha heb ik geleerd om mild naar mezelf te kijken en doelgericht te werken. We hebben samen een werkschema opgesteld, waardoor ik nu efficiënter te werk ga en veel meer dingen gedaan krijg.  Ik houd tijd voor mezelf over waardoor ik uitgerust en met nieuwe ideeën de werkweek in ga. 

Het prettigst van de coaching van Magrietha vond ik de rust waarmee Magrietha te werk gaat.  Aan het eind van de samenwerkdag met Magrietha was mijn hoofd elke keer rustig en gestructureerd. Daarnaast vind ik het heel knap dat Magrietha me zoveel heeft geleerd, zonder dat ik het gevoel heb gehad dat ik slecht bezig was met mijn bedrijf. Heel fijn, ik beveel haar zeker aan! Ellen van der Most

Eigenaresse, KNAP GOED

Van Magrietha heb ik geleerd minder te kijken naar anderen en mij te richten op mijn eigen ideeën. Dit zorgt voor mij voor meer focus en structuur.

Het fijne van de coaching vond ik de ‘losse’ opzet. Er zat zeker structuur in de coaching maar het verliep heel ontspannen en natuurlijk. Vond het prettig om mijn twijfels te delen, ervaringen uit te wisselen en direct aan de slag gaan met hulpmiddelen en (opnieuw) helder krijgen waarom ik Dreulicious ben begonnen en wat ik wil uitstralen

Ik zou je zeker aanbevelen. Je bent een fijne gesprekpartner. Gelijkwaardig en naast dat je openheid vraagt van de ondernemer die je coacht ben jezelf ook open. Marscha de Dreu

Eigenaresse, Dreulicious

Content

Nieuw hier?

Podcasts & Blogs

Events

Mijn Verhaal

Lifeclasses

Businessclasses

Downloads

Spreken

Social

Research

Contact

Content

Nieuw hier?                     Downloads

Podcasts & Blogs            Spreken

Events                              Research

Mijn verhaal                     Social

Lifeclasses                        Contact

Businessclasses             

 

Powered by WishList Member - Membership Software