Note van Magrietha

In een wereld waarin iedereen zo op zich zelf lijkt te staan is het meer dan ooit van belang te beseffen dat we samen één geheel vormen.
De keuzes die we maken heeft effect op ons allemaal. Maar tegelijkertijd is er niemand die jouw rol kan bepalen en richting geven aan jouw leven. Dit is jouw verantwoordelijkheid.
Ik weet het is niet altijd makkelijk, maar jij en jij alleen kan ervoor zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt. Dat je de persoon wordt die je wilt zijn. Dit vergt veel moed en een flinke dosis compassie, maar ik weet dat je het kan. Alles wat je nodig hebt zit namelijk allang in je, te wachten tot jij je er ook bewust van bent en ernaar gaat leven. Dat je hier bent laat zien dat je bewust kiest om het beste uit jezelf te halen en daar ben ik heel blij om, want als jij het beste uit jezelf gaat halen moedig je ook de ander aan het beste uit hem of haarzelf te halen. Want ook al voelt het soms alsof je er alleen voor staat toch zijn wij allemaal verbonden. En zodra je de stap zet naar je beste zelf zal die verbondenheid als een warme golf van liefde in je buik opkomen en ben jij vrijer dan je je ooit hebt gevoeld!

Een beetje hulp kan iedereen gebruiken en daarom heb ik de LifeClasses ontwikkeld.
De online LifeClasses zijn zo ontworpen dat je, in welke fase je ook zit, er altijd uithaalt wat je nodig hebt en het jou weer een stap dichterbij brengt naar je beste, liefdevoller en meest vrije versie van jezelf.

Have fun!

 

Zodra er een nieuwe Lifeclass online gaat vind je deze hier. Keep up posted!

Content

Nieuw hier?                     Downloads

Podcasts & Blogs            Spreken

Events                              Research

Mijn verhaal                     Social

Lifeclasses                        Contact

Businessclasses             

 

Powered by WishList Member - Membership Software