Note van Magrietha..

Als er iets is wat ik zeker weer is dat je altijd zelf de keuze hebt in het schrijven van je eigen verhaal. Vanuit mijn achtergrond als woonwagenmeisje weet ik hoe het is om veroordeeld te worden om wat een ander denkt wie of wat je bent. Maar ondanks die oordeel heb ik er nooit een punt van gemaakt mijn hart te volgen. En geloof mij ik ben al vele dingen geweest, van filiaalleidster in een modewinkel tot cateraar en nu Storyteller. En dat is een boodschap die ik je graag wil meegeven in het werk dat ik doe. Dat wanneer je kiest om te luisteren naar je hart, je vertrouwt op het pad dat je precies daar bent waar je moet zijn dat je leven altijd vrij zal voelen en dat het je altijd voldoening brengt.

Ik weet dat het ondernemerschap niet altijd makkelijk is en dat het je zeker niet zomaar komt aanwaaien. Het vraagt om continue aandacht, structuur & focus. Dat alleen al is zeker voor de chaotische onderneemster die stuiterend van de ene idee naar het andere gaat een behoorlijke opgave. Maar ik weet ook dat opgeven voor jou geen optie is. Want jouw bedrijf vormt een cruciaal onderdeel van wie jij bent als persoon, van wat jou voldoening en plezier geeft  én voor het kunnen leven en werken in vrijheid.

De online BusinessClasses zijn er voor jou om je te motiveren door te pakken, om je verder te ontwikkelen in je leiderschap en om jou te ondersteunen bij het doel dat jij voor jezelf en je bedrijf voor ogen hebt.

Enjoy the trip!

Zodra er een nieuwe Business Class van start gaat vind je deze hier. Keep up posted!

Content

Nieuw hier?                     Downloads

Podcasts & Blogs            Spreken

Events                              Research

Mijn verhaal                     Social

Lifeclasses                        Contact

Businessclasses             

 

Powered by WishList Member - Membership Software